Servicii

Esti artist, antreprenor la început de drum sau o persoană suprasolicitată la birou? Ai nevoie de ajutor, cauți o a doua părere sau ai nevoie de un răspuns obiectiv atunci dacă pot să te ajut o voi face cu drag,

Consultatii, îndrumare si asistenta operationala pe probleme de management; marketing, social media,
planificarea strategica si organizatorica,
managementul schimbarilor,
reducerea costurilor si alte probleme financiare;
obiective si strategii de marketing;

creare conturi sociale (facebook, instagram, linkedin, twitter, tiktok, pinterest, youtube)

creare website / actualizare website / corectare continut website

actualizare conturi sociale

Implementare GDPR ( protectia datelor cu caracter personal)

creare logo

creare materiale publicitare

design grafic

realizare fotografii / editare fotografii

realizare videoclipuri

Identificare sau creare hashtag-uri (#)

realizare kit branding

realizare mapa prezentare

creare / preluare / corectare comunicate de presă / materiale presă

creare și organizare evenimente

identificare servicii si furnizori de servicii

corectare contracte

organizare cursuri și conferințe

realizare și postare anunțuri de organizare

Servicii SEO oferite:

 1. Servicii Link Building
 2. Servicii Local SEO
 3. Servicii SEO On-Page
 4. Servicii Content SEO
 5. Servicii Keyword Research
 6. Audit Site SEO
 • Audit al website-ului
 • Configurare Google Analytics, Search Console și GMB
 • Cercetare cuvinte cheie
 • SEO On-Page și SEO Off-Page
 • Optimizare Schema JSON
 • Optimizare GMB (Local SEO)
 • Redactare articole lunar
 • Optimizare cuvinte cheie principale și secundare
 • Înscriere în directoare locale
 • Link Building cu un număr specific de backlink-uri și autoritate
 • Analiză a competiției
 • Management Google Search Console
 • Implementare SEO tehnic

Nu ai găsit ce căutai în lista de mai sus ? Contactează-mă și vom căuta răspunsul împreună !

Nu există probleme doar soluții pe care nu le-am descoperit încă !

articol indexare SEO

„Maximizarea potențialului de afaceri: Expertiza lui Lucian Dinu

În lumea afacerilor cu ritm rapid de astăzi, este esențial să ai un consilier de încredere care să te ajute să-ți ghideze compania către succes. Lucian Dinu este acel consilier. Cu o bogată experiență în consultanță în afaceri, management social media, design grafic și publicitate, Lucian are expertiza necesară pentru a vă ajuta afacerea să își atingă întregul potențial.

Consultanța în afaceri este una dintre specialitățile lui Lucian. El lucrează îndeaproape cu clienții pentru a înțelege nevoile lor unice și pentru a dezvolta un plan personalizat pentru a-și atinge obiectivele. Indiferent dacă doriți să creșteți veniturile, să îmbunătățiți eficiența sau să vă extindeți baza de clienți, Lucian are cunoștințele și abilitățile necesare pentru a vă ajuta să ajungeți acolo.

Managementul rețelelor sociale este un alt domeniu în care Lucian excelează. El înțelege importanța unei prezențe online puternice în era digitală de astăzi și vă poate ajuta afacerea să creeze o strategie puternică de social media. De la crearea de conținut captivant până la gestionarea campaniilor de publicitate plătită, Lucian vă poate ajuta afacerea să ajungă la noi clienți și să-și dezvolte urmărirea online.

Designul grafic este un alt serviciu pe care îl oferă Lucian. Are un talent pentru a crea modele atractive din punct de vedere vizual, care vă vor ajuta afacerea să iasă în evidență. Indiferent dacă aveți nevoie de un nou logo, broșură sau site web, abilitățile de design ale lui Lucian vă vor ajuta să creați o identitate de brand puternică, care va rezona cu clienții.

In fine, expertiza lui Lucian in publicitate ii permite sa ajute clientii sa-si atinga publicul tinta. De la campanii de marketing tradiționale la publicitate digitală inovatoare, Lucian vă poate ajuta afacerea să-și transmită mesajul în fața oamenilor potriviți la momentul potrivit.

În concluzie, Lucian Dinu este un profesionist care oferă o gamă largă de servicii de afaceri care vă vor ajuta compania să își atingă întregul potențial. Indiferent dacă aveți nevoie de consultanță în afaceri, management al rețelelor sociale, design grafic sau publicitate, Lucian are expertiza necesară pentru a vă ajuta să reușiți. Contactați-l astăzi pentru a afla mai multe despre cum vă poate ajuta afacerea să se dezvolte.”

Consultanta pentru afaceri este un serviciu esential pentru orice companie care doreste sa-si optimizeze performantele si sa creasca profitul. Consultantii de afaceri au un rol important in identificarea problemelor si in oferirea de solutii inovatoare pentru a le rezolva.

Exista mai multe tipuri de servicii de consultanta pentru afaceri, in functie de nevoile specifice ale fiecarei companii. Unele dintre acestea sunt: consultanta in managementul afacerilor, consultanta financiara, consultanta in marketing si publicitate, consultanta juridica si consultanta IT.

Consultanta in managementul afacerilor se concentreaza pe optimizarea proceselor interne si externe ale companiei, in scopul de a-i imbunatati performantele. Un consultant in managementul afacerilor poate ajuta la elaborarea unui plan strategic, la implementarea de sisteme de management al calitatii si la dezvoltarea unui sistem de management al riscurilor.

Consultanta financiara se concentreaza pe analiza situatiei financiare a companiei si pe identificarea de oportunitati de investitii si de crestere a profitului. Un consultant financiar poate ajuta la elaborarea unui plan de afaceri, la evaluarea performantelor financiare si la identificarea surselor de finantare.

Consultanta in marketing si publicitate se concentreaza pe dezvoltarea si implementarea unei strategii de marketing eficiente, care sa ajute la atragerea de noi clienti si la mentinerea celor existenti. Un consultant in marketing poate ajuta la elaborarea unei campanii publicitare, la realizarea de studii de piata si la dezvoltarea de programe de fidelizare a clientilor.

Consultanta juridica se concentreaza pe asistenta in privinta problemelor legale, cum ar fi contractele, litigiile sau reglementarile. Un consultant juridic poate ajuta la elaborarea de contracte, la reprezentarea in fata instantelor de judecata si la identificarea riscurilor juridice.

Consultanta IT se concentreaza pe asistenta in privinta tehnologiei informatiei, cum ar fi dezvoltarea de software, securitatea datelor sau infrastructura IT. Un consultant IT poate ajuta la elaborarea de solutii software, la implementarea de sisteme de securitate si la optimizarea performantelor sistemelor IT.

In concluzie, consultanta pentru afaceri este un serviciu esential pentru orice companie care doreste sa-si optimizeze performantele si sa creasca profitul. Consultantii de afaceri au un rol important in identificarea problemelor si in oferirea de solutii inovatoare pentru a le rezolva.