GoTech World 2023 expediție în viitor. digital & tehnologic

GoTech World 2023 expediție în viitor. digital & tehnologic

GoTech World 2023 a fost mai mult decât un simplu eveniment în domeniul IT & Digital; a fost o călătorie uluitoare prin haosul controlat al inovației și energiei tehnologice. Aproape 20 de ore, împărțite pe două zile, participanții au fost martorii a ceea ce poate fi descris drept o furtună de energie, un meeting general și o sesiune de brainstorming senzațională.

Richard Browning, fondatorul Gravity Industries, a fost fără îndoială vedeta expoziției, aducând cu el tehnologia ce redefinește conceptul de zbor personal. Cu un costum cu propulsie capabil să atingă viteze de până la 65 km/h timp de opt minute, Browning a evidențiat nu doar spectacolul, ci și potențialul practic al acestei tehnologii în domenii precum divertismentul și intervențiile de urgență.

GoTech World 2023 a funcționat ca un babilon al inovației și energiei, atrăgând mii de vizitatori interesați să asimileze informații esențiale pentru a ține pasul cu progresul informatic și tehnologic. Expoziția a acoperit o gamă variată de teme, inclusiv Inteligența Artificială, securitatea cibernetică și mobilitatea urbană inteligentă. Cu prezența reprezentanților guvernamentali, evenimentul a subliniat deschiderea pentru digitalizare și tehnologizare a infrastructurii instituțiilor.

Printre numeroasele prezentări captivante, inovațiile în blockchain și Web3, securitatea cibernetică și impactul inteligenței artificiale în diverse industrii au atras atenția participanților. Partenerul principal, Orange Business, a subliniat importanța inteligenței artificiale în gestionarea și raportarea vulnerabilităților de securitate.

Eveniment ajuns deja la a 12-a ediție, GoTech World 2023 a confirmat statutul de eveniment de referință în domeniul IT & Digital, atrăgând atenția nu doar în Europa Centrală și de Sud-Est, ci în întreaga Europă. Partenerii precum Mercedes Benz, Dell, Amazon, Continental, Luxoft, Google și Wedos susțin acest eveniment, consolidându-l ca o platformă de prim rang.

Evenimentul a adus în prim-plan speakeri de excepție, precum Rania Toukebri de la AirBus, Giovanni Cauteruccio de la Prysmian Group, Zenovia Grama de la Alux, Daniel Rogiński de la Zaalando și Yvonne Serrato de la FBI (filiala Moldova și România).

Și cumva nu m-a surprins să găsesc la un eveniment de IT & Digital, unde ești la o idee distanță de a inova și inventa ceva ce te poate face cel puțin milionar – o oază de liniște, un cartier rezidențial lângă București ( sau cum spun chiar ei case și apartamente de vânzare în zona Corbeanca) – Colina Lac. În acest context, evenimentul nu doar că a reprezentat o expoziție tehnologică, ci a oferit și o perspectivă către o altă dimensiune, unde creativitatea și inovația pot coexista cu liniștea și confortul unui cartier rezidențial.

Concluzia ar fi că GoTech World 2023 nu a fost doar un eveniment, ci o sursă inepuizabilă de inspirație. A fost o privire în viitorul apropiat, unde inovația și tehnologia vor transforma jucăriile cu care vom avea ocazia să ne jucăm. Într-o lume în care tehnologia evoluează rapid, acest eveniment a demonstrat că suntem pe calea unei revoluții digitale, iar GoTech World 2023 a fost epicentrul ei.