Hai la Muzeul Figurilor de Ceară în ParkLake

Descoperă Magia Muzeului Figurilor de Ceară la ParkLake Shopping Center în București

Până pe 7 ianuarie 2024, ParkLake Shopping Center se transformă în gazda unui eveniment deosebit – Muzeul Figurilor de Ceară. Această expoziție este una dintre cele mai inedite și captivante din România, oferind o oportunitate unică de a descoperi personalități care au marcat istoria.

Perioada de vizitare este, zilnică, până pe 7 ianuarie 2024, iar toate persoanele care vin la ParkLake vor avea șansa de a intra în minunata lume a figurilor de ceară. Această expoziție prezintă replici realiste ale unor celebrități din diverse domenii, de la sport la muzică și cinematografiei.

Pasionații de fotbal vor fi încântați să descopere figurile de ceară ale unor mari personalități precum Lionel Messi, Ronaldo sau Gheorghe Hagi. Fanii tenisului vor putea surprinde momente alături de Ilie Năstase, Ion Țiriac sau Simona Halep, oferindu-le o experiență inedită și oportunitatea de a face fotografii unice. Cei care preferă boxul nu sunt uitați, deoarece pot face fotografii cu Anthony Joshua.

Iubitorii de muzică nu sunt excluși din această experiență, deoarece se pot bucura de prezența figurilor de ceară ale artiștilor lor preferați, precum Michael Jackson, Beyonce, Justin Bieber, Ariana Grande, Luciano Pavarotti, Adele, Mick Jagger, Smiley sau Inna.

Pentru cinefili, expoziția oferă o întâlnire cu celebrități precum Leonardo DiCaprio, Mr. Bean, Jim Carrey, Al Pacino, Robert De Niro, Sean Connery, Anthony Hopkins sau chiar Daniel Craig – Agentul 007.

Cele 30 de replici sunt remarcabile pentru atenția și precizia cu care au fost create de artiștii din Bulgaria. Fiecare figură de ceară a necesitat șase luni de muncă pentru a capta fiecare detaliu, până la cel mai mic aspect, astfel încât să se apropie cât mai mult de aspectul original al personalităților.

Muzeul Figurilor de Ceară este situat la etajul 1 al ParkLake Shopping Center și va fi deschis pe toată durata programului de funcționare al centrului comercial.

(L.E.)Pentru a-l găsi ușor, poți lua ca punct de reper magazinul Noriel, H&M, Mothercare sau NYX la 20 metri de zona food court.. Nu am intrat, încă să-l vizitez, fiindcă fiind duminică, este o atracție la mare căutare.

Prețurile biletelor sunt accesibile, cu 30 de lei pentru adulți și 20 de lei pentru elevi, studenți și pensionari. Intrarea este gratuită pentru copiii cu vârsta de până la 6 ani.

(L.E.) Recomand să aveți cash la voi fiindcă până astăzi, 12 noiembrie, plata cu cardul este indisponibilă. Dacă zilele viitoare, se va modfica acest aspect voi actualiza.

Dacă dorești să obții mai multe informații despre Muzeul de Ceară și programul său, poți accesa site-ul oficial al ParkLake sau să vizitezi pagina lor de Facebook.

Această expoziție unică de figurine de ceară aduce oportunitatea de a te conecta cu personalități celebre din întreaga lume și de a trăi o experiență captivantă în inima Bucureștiului.

Nu rata șansa de a face fotografii memorabile la Muzeul Figurilor de Ceară de la ParkLake. O experiență pe care nu vrei să o ratezi!

Despre ParkLake Shopping Center

ParkLake Shopping Center este un proiect unic, care îmbină într-un mod armonios natura și shopping-ul. Designul modern combină elemente inspirate de cei trei piloni, Parc – Natură − Familie și oferă oportunități excelente de petrecere a timpului liber în cadrul spațiilor de relaxare, de joacă, precum și locuri în care se poate practica sport sau se poate petrece ziua lucrând.

Proiectat dupa cele mai înalte standarde internaționale, înconjurat de natură și situat în apropierea parcului Titan, ParkLake Shopping Center oferă cea mai bună selecție de branduri disponibile pe piață și servicii de înaltă calitate într-un mediu eco-friendly și o atmosferă încântătoare.  

Mai multe informatii despre ParkLake Shopping Center Shopping Center găsiți la: https://www.parklake.ro