Experiența mea la Webstock 2023

Pe data de 13 octombrie 2023, am avut privilegiul de a participa la cea de-a 15-a ediție a Webstock, cel mai prestigios eveniment din România dedicat social media și comunicării online, desfășurat în incinta Hotel Marriott din București.

Această experiență a depășit cu mult așteptările noastre în ceea ce privește organizarea și calitatea evenimentului.

Într-o epocă în care mediul online devine tot mai vital pentru diverse domenii de activitate, Webstock și-a demonstrat încă o dată relevanța ca un eveniment cheie din acest univers. An de an, acesta reușește să adune comunitățile din domeniul marketingului și comunicării, oferind un cadru propice pentru discuții interesante și prezentări inspiraționale.

Atmosfera a fost plină de vitalitate și creativitate, iar participanții au beneficiat de ocazia de a interacționa cu personalități de seamă din industrie și de a se inspira din idei noi și inovatoare.

Webstock 2023 a oferit patru scene principale și numeroase sesiuni, cu prezentări captivante susținute de vorbitori remarcabili precum Mihai Morar, Cabral Ibacka și alții. După prânz, am ales să particip la Creators Stage, unde atmosfera a fost întreținută de Robert Nicolae Feraru.

Aici, Oana Iancu, Alex Trif și Ioana Taisia ne-au împărtășit din experiențele lor, iar toți am fost captivați de prezentarea lui Alex Cozma, cunoscut sub numele de “Atenție, Cad Mere!” Mai multe informații despre program și speakeri pot fi găsite aici.

Un aspect care ne-a impresionat a fost diversitatea temelor abordate la eveniment, de la sesiuni generale la discuții despre tendințe noi și perspective legate de relația dintre branduri și consumatori. Aici, am avut ocazia să descoperim cum brandurile interacționează cu publicul și să explorăm campanii creative și inovatoare.

În plus față de prezentări și discuții, am avut ocazia de a interacționa cu reprezentanții mai multor branduri care aveau standuri de activare, cum ar fi Disney, TikTok, Dell și alții, care au oferit experiențe și premii captivante, aducând un plus de distracție evenimentului.

Atmosfera a fost plină de energie, iar participanții au apreciat oportunitățile de networking.

Ca un viitor creator de conținut și blogger, am fost încântat de oportunitatea de a participa la Webstock 2023, deoarece am avut ocazia să învăț, să mă inspir și să mă conectez cu profesioniști din industrie.

Recomand cu căldură participarea la acest eveniment tuturor celor interesați de social media, comunicare online și marketing digital, cu condiția să păstreze un loc pentru mine în primul rând la ediția 30 a evenimentului.

Webstock 2023 este, fără îndoială, un eveniment de referință în domeniul social media din România, pe care nu trebuie să-l ratați dacă sunteți interesați să vă dezvoltați cunoștințele și să vă conectați cu profesioniști din industrie.

În concluzie, Webstock 2023 a fost o experiență de neuitat, care a început la 7 dimineața și s-a încheiat a doua zi la ora 4, fiind plină de inspirație, învățare și conexiuni valoroase. Așteptăm cu nerăbdare să participăm la viitoarele ediții.

Iată și un mic ghid de supraviețuire la Webstock:

  1. Asigurați-vă că vă odihniți bine în noaptea dinaintea evenimentului.
  2. Alegeți o ținută lejeră și confortabilă.
  3. Nu mâncați acasă, deoarece la eveniment veți găsi o varietate de delicii.
  4. Nu uitați să aveți cu voi un încărcător, o baterie externă sau chiar un prelungitor pentru dispozitivele dvs.
  5. Sosiți devreme la eveniment pentru a avea șansa de a vă alege un loc confortabil.
  6. Consumați mâncare cu măsură, deoarece veți avea multe opțiuni gustoase la dispoziție pe parcursul întregii zile.
  7. Limitați consumul de alcool pe durata evenimentului, deoarece ziua este lungă și plină de activități.
  8. Fiți zâmbitori și interacționați cu ceilalți participanți pe tot parcursul evenimentului.
  9. Aveți grijă de obiectele personale pe toată durata evenimentului.
  10. Rețineți că majoritatea evenimentelor de acest gen se încheie cu o petrecere, așa că dozați-vă energia pentru a participa la ea!

Webstock 2024 te aștept cu nerăbdare!