Bodyguardul cu John Cena în cinematografe

Am avut ocazia să vizionez recent filmul Bodyguardul: Misiune în junglă, la Cineplexx Băneasa. și dacă sunteți în căutarea unui film care combină acțiunea, comedie și o doză de intrigă politică, ar putea fi exact ceea ce căutați.

Bodyguardul / Freelance spune povestea lui Mason Pettits, interpretat de John Cena, un fost membru al forțelor speciale care se trezește prins într-un job de birou plictisitor. Cu reticență, el acceptă o slujbă de freelancer pentru a oferi securitate jurnalistei Claire Wellington (Alison Brie) în timp ce aceasta intervievează dictatorul nemilos din Paldonia, președintele Juan Venegas (Juan Pablo Raba).

Lucrurile iau o turnură neașteptată când un puci militar izbucnește în timpul interviului. Trio-ul improbabil trebuie să navigheze prin junglă și să învețe să se înțeleagă pentru a supraviețui și a se întoarce cu bine.

John Cena reușește să își pună în valoare latura comică și să ofere o imagine credibilă a unui erou neconvențional. Chimia dintre John Cena, Alison Brie și Juan Pablo Raba este notabilă, dinamica dintre ei adaugă umor și autenticitate poveștii.

Filmul adaugă un strat subtil de comentarii politice la poveste, evidențiind teme precum puterea și corupția. Este întotdeauna reconfortant să vezi un film care nu se limitează doar la explozii și acțiune, ci care adaugă și o componentă intelectuală.

Filmul oferă câteva momente amuzante și schimburi de replici inteligente care au stârnit râsul în sală.

Mi-a plăcut combinația de acțiune și comedie, aș fi vrut un pic mai multă intensitate și imprevizibilitate dar apreciez efortul depus pentru a crea un film distractiv și ușor de urmărit.

În final, Bodyguardul: Misiune în junglă este o opțiune bună pentru o seară de divertisment relaxat, dar nu vă așteptați să fiți uimiți. Este un film care adaugă o notă personală la genul comedie de acțiune, dar care nu strălucește în mod deosebit în peisajul cinematografic.

Dacă sunteți fan al lui John Cena sau dacă căutați un film ușor de vizionat, cu siguranță merită să-i acordați o șansă. Filmul rulează deja în cinematografe datorită celor de la RoImage2000 și ProRom.