Beck’s sărbătorește 20 de Ani în România x Nostalgia Imaginarium

Beck’s, cunoscuta bere germană de calitate, sărbătorește 20 de ani de prezență în România, marcând această ocazie specială printr-un eveniment plin de nostalgie și distracție. Această bere de renume, parte din portofoliul producătorului Bergenbier S.A., a pășit pe pământ românesc acum două decenii, și de atunci a fost martora unor momente memorabile și a unui gust excepțional.

De-a lungul celor două decenii de prezență în România, Beck’s a fost mult mai mult decât o simplă bere. Aceasta a fost o călătorie plină de emoții și povești care au străbătut întreaga țară. La nivel global, brand-ul a sărbătorit 150 de ani de la înființare în Bremen, Germania. Cu o tradiție îndelungată și un standard de calitate german, Beck’s a devenit un simbol al muzicii bune, festivalurilor și a momentelor de neuitat.

În 2003, fabrica Bergenbier S.A. din Ploiești a devenit prima din regiunea Europei Centrale și de Est care producea Beck’s, respectând legea purității germane. Aceasta înseamnă că berea lager germană poate fi fabricată doar folosind trei ingrediente de bază: apă, malț din orz și hamei. Echipa de specialiști din Germania, împreună cu un berar, a venit în România pentru a asigura că procesul de producere al lui Beck’s respectă aceste standarde înalte.

Pentru a marca cei 20 de ani în România, Beck’s pregătește un eveniment special – Nostalgia. Aceasta este a 7-a ediție a colaborării Beck’s x Nostalgia, unde muzica și berea bună se întâlnesc într-un match făcut în ceruri. Evenimentul Nostalgia, intitulat “NOSTALGIA | Imaginarium,” este un adevărat călătorie în trecut, aducând atmosfera anilor ’90 și ’00 înapoi în viața noastră.

La Romexpo, în perioada 10-11 Noiembrie, imaginația va prelua controlul, oferind decoruri retro și future, un selfie museum și experiențe imersive. Acest eveniment este o ocazie de a sărbători împreună cu prietenii de la Nostalgia cei 20 de ani de Beck’s în România.

Beck’s a avut întotdeauna misiunea de a oferi o bere de calitate germană fără compromisuri și de a face parte din poveștile consumatorilor săi. Privind spre viitor, Beck’s rămâne dedicat muzicii bune și depășirii limitelor, continuând să creeze experiențe de neuitat.

Cu 20 de ani de prezență în România, Beck’s a devenit mult mai mult decât o simplă bere – este o parte a culturii de distracție, a evenimentelor și a amintirilor de neuitat. Evenimentul Nostalgia este o modalitate potrivită de a celebra această aniversare specială și de a aduce atmosfera nostalgică a anilor ’90 și ’00 înapoi în viața noastră. Cheers pentru Beck’s și pentru încă multe decenii de experiențe de neuitat! #BecksIstBier .

Despre Bergenbier S.A.

Parte a grupului Molson Coors Beverages Company Central & Eastern Europe, compania Bergenbier S.A. a fost fondată în 1994, iar cea mai importantă marcă din portofoliul său, Bergenbier, a fost lansată un an mai târziu. Astăzi, Bergenbier S.A. este în top trei companii producătoare de bere din România, având o fabrică modernă la Ploieşti şi o reţea performantă de distribuţie naţională.

Bergenbier S.A. acordă o atenție sporită impactului pe care îl are în comunitate și asupra mediului. Portofoliul companiei cuprinde mărci care acoperă toate segmentele pieţei. Pe lângă berile produse la Ploiești – Bergenbier, Fresh, Staropramen, Staropramen Unfiltered, Stella Artois, Beck’s, Noroc, Löwenbräu – compania importă și distribuie în exclusivitate specialitățile pragheze Staropramen Dark, berile de abație belgiene Leffe și Hoegaarden, berea americană Miller Genuine Draft, cea mai iubită bere mexicană, Corona, precum și berea albă germană nefiltrată Frazinskaner.

De asemenea, compania are din 2023 în portofoliu și variantele 0.0% alcool pentru Stella Artois și Staropramen.

Despre Molson Coors

De peste două secole, Molson Coors fabrică băuturi care aduc oamenii împreună pentru a se bucura de toate momentele vieții. De la Coors Light, Miller Lite, Molson Canadian, Carling și Staropramen la Coors Banquet, Blue Moon Belgian White, Saint Archer Gold, Leinenkugel’s Summer Shandy, Creemore Springs și multe altele, Molson Coors produce unele dintre cele mai îndrăgite și emblematice mărci de bere realizate vreodată.

În timp ce istoria companiei este înrădăcinată în bere, Molson Coors oferă un portofoliu modern care se extinde dincolo de industria berii cu cocktail-uri carbonatate, cafea, vin, kombucha, cidru și multe altele. Molson Coors Beverage Company este o companie cotată la bursă, care operează prin Molson Coors America de Nord și Molson Coors Europe și este tranzacționată la New York și la bursa canadiană (TAP).

Angajamentul companiei de a ridica standardele industriei și de a lăsa o amprentă pozitivă asupra angajaților, consumatorilor, comunităților și mediului se reflectă în Our Beer Print și în obiectivele de sustenabilitate 2025. Pentru a afla mai multe despre Molson Coors Beverage Company, vizitați molsoncoors.com sau pe Twitter @MolsonCoors.