Concert Chris Norman, pe 6 noiembrie, la Sala Palatului

Chris Norman, legendara voce a trupei Smokie revine în România pentru un concert 100% live

Dacă ești un pasionat de muzică, atunci data de 6 noiembrie ar trebui să fie deja marcată în calendarul tău. Chris Norman, celebrul artist britanic și vocea iconică a trupei Smokie, se pregătește pentru o revenire memorabilă pe scena muzicală din București. Sala Palatului va găzdui acest eveniment extraordinar, iar acest concert promite să fie pur și simplu de neuitat.

Chris Norman are o carieră muzicală impresionantă care se întinde pe mai multe decenii. În anii ’70, a devenit cunoscut ca primul solist al trupei Smokie. Cu hituri memorabile precum “If You Think You Know How to Love Me,” “Don’t Play Your Rock ‘n’ Roll to Me,” “Lay Back in the Arms of Someone,” “Needles and Pins,” și “Living Next Door to Alice,” Smokie a cucerit inimile fanilor din întreaga lume. Vocea sa inconfundabilă și talentul muzical au fost cheia succesului trupei.

După ce a părăsit Smokie, Chris Norman și-a continuat cariera muzicală solo cu succes. A lansat numeroase albume de succes, inclusiv “Midnight Lady,” care a ocupat locul 1 în topurile din Germania timp de 6 săptămâni. A colaborat cu alți artiști de renume, precum Suzi Quatro, într-un duet care a devenit un hit internațional, “Stumblin’ In.” Cariera sa solo a inclus și piese precum “Some Hearts Are Diamonds,” “Fearless Hearts,” și “Broken Heroes.”

Concertul lui Chris Norman de la Sala Palatului din București este mult mai mult decât o revedere cu artistul britanic. Acest eveniment promite o experiență muzicală unică, presărată cu invitați speciali și surprize pentru public. Ovidiu Lipan Țăndărică, un artist apreciat și iubit de publicul român, va urca pe scenă alături de Chris Norman. De asemenea, Paul Ciuci, cunoscut pentru contribuția sa la formația Compact, va aduce un plus de energie și muzică bună.

Legende în Concert

Concertul face parte din proiectul “Legende în Concert,” care aduce pe scenă artiști legendari și oferă publicului experiențe muzicale memorabile. Evenimentul va fi prezentat de carismaticii Dan Negru și George Zafiu.

Muzică 100% Live și Hituri Legendare

În seara concertului, vei avea ocazia să te bucuri de muzică 100% live. Artiștii vor interpreta hiturile care au definit o epocă “Good Enough for Rock ‘n’ Roll,” “Lay Back in the Arms of Someone,” “For a Few Dollars More,” “Living Next Door to Alice,” “I’ll Meet You at Midnight,” și “Don’t Play Your Rock ‘n’ Roll to Me.”

Chris Norman și trupa sa, formată din muzicieni talentați, vor aduce pe scenă o experiență muzicală autentică și plină de pasiune. Cu o carieră muzicală care se întinde pe peste cinci decenii, Chris Norman continuă să impresioneze cu vocea sa inconfundabilă și interpretarea sa captivantă.â

Evenimentul de la Sala Palatului face parte din proiectul “Legende în Concert” și reprezintă doar începutul unei serii de evenimente muzicale speciale. Așa cum ne-a precizat la conferința de presă, Radu Groza și echipa ne pregătesc numeroase surprize plăcute pentru finalul anului și începutul anului viitor, dorind să ofere publicului român experiențe muzicale de calitate și momente de neuitat.

Bilete Disponibile

Concertul lui Chris Norman de la Sala Palatului din București cu invitați speciali, hituri legendare și muzică live promite a fi un eveniment muzical pe care nu trebuie să-l ratezi. Biletele sunt disponibile în mai multe categorii, astfel încât poți alege opțiunea care ți se potrivește cel mai bine: iabilet.ro    eventim.ro     entertix.ro

  • VIP – 550 lei
  • Categoria I – 450 lei
  • Categoria II – 400 lei
  • Categoria III – 350 lei
  • Categoria IV – 250 lei

Ne vedem pe 6 noiembrie, la ora 19:00, la Sala Palatului din București pentru o trei ore de neuitat alături de legende ale muzicii. Este o ocazie unică de a experimenta live muzica care a marcat generații întregi. Nu rata acest spectacol de excepție!