AFTER După tot ce s-a întâmplat – din 13 septembrie în cinematografe

Dacă abia acum ai intrat pe internet facem o scurtă recapitulare

„After” este o serie de filme drame romantice bazate pe seria de cărți „After” scrisă de Anna Todd.

Primul film din serie ( After, 2019) ne prezintă pe Tessa Young (interpretată de Josephine Langford), o tânără studentă care se îndrăgostește de Hardin Scott (interpretat de Hero Fiennes-Tiffin), un tip misterios și rebel cu un trecut complicat. Povestea lor de dragoste este un carusel plin de pasiune, gelozie și provocări, în timp ce navighează în suișurile și coborâșurile relației lor. „After” se concentrează în primul rând pe dragostea lor tumultoasă și impactul pe care îl are asupra vieții Tessei.

„După ce ne-am ciocnit/After We Collided” (2020): Al doilea film reia de unde a rămas primul. Tessa și Hardin își continuă relația intensă și tulbure, dar se confruntă cu și mai multe obstacole și presiuni externe în acest film. Introducerea de noi personaje și explorarea trecutului lor adaugă profunzime poveștii. „After We Collided” aprofundează temele de încredere, iertare și creștere personală, în timp ce Tessa și Hardin se confruntă cu sentimentele lor unul pentru celălalt.

After We Fell / După ce ne-am îndrăgostit (2021): Al treilea film din serie continuă să-i urmărească pe Tessa și Hardin în timp ce aceștia se confruntă cu greșelile și secretele din trecut. Relația lor se confruntă cu alte complicații, punându-și dragostea din nou la încercare. Noile revelații și transformări personale fac din această tranșă o călătorie emoționantă și dramatică. „After We Fell” explorează în continuare temele de încredere, loialitate și consecințele acțiunilor cuiva.

After Ever Happy / După ce am găsit fericirea ( 2022) Cel de-al patrulea film al francizei After continuă de unde s-a oprit După ce ne-am îndrăgostit: la nunta londoneză a mamei lui Hardin. În timp ce Hardin rămâne în urmă pentru a se confrunta și a se reconecta cu trecutul său, Tessa se întoarce în Seattle. Acolo, ea suferă o tragedie care o duce la alegeri dificile, care îi schimbă viața. Hardin vrea să o ajute pe Tessa, dar este atât de ocupat să se lupte cu propriii demoni, încât sfârșește prin a o îndepărta. Tessa se bazează pe prieteni ca Landon pentru a o ajuta să treacă peste momentele grele – și își dă seama că, pentru a merge mai departe, trebuie să lupte pentru ea însăși. Când lumile lui Tessa și a lui Hardin se ciocnesc, există o pasiune de netăgăduit. Dar merită oare să lupte pentru dragostea lor – și cu ce preț?

ȘI astfel ajungem la ultima parte After Everything / După tot ce s-a întâmplat îi găsește pe Tessa și Hardin trăind vieți separate după ce Hardin a publicat cartea sa revelatoare fără știrea ei. Singur în Anglia, Hardin se refugiază în băutură și alte obiceiuri nocive. Și, mai rău, suferă de blocajul scriitorului și s-ar putea să fie nevoit să returneze avansul considerabil dacă nu termină curând un nou manuscris. În loc să cedeze în fața demonilor săi, Hardin realizează că singura modalitate de a merge mai departe – și de a avea o nouă șansă cu Tessa – este să îndrepte greșelile din trecutul său. Pornește către Portugalia pentru a o vizita pe Natalie, o femeie pe care a tratat-o cândva îngrozitor. Petrecându-și timpul cu Natalie și realizând că aceasta a trecut peste și și-a continuat viața, Hardin reușește, în sfârșit, să se ierte pe sine și să-și imagineze un viitor luminos alături de femeia pe care o iubește. Între timp, în Statele Unite, Landon și Nora se pregătesc pentru viitoarea lor nuntă – la care vor fi prezenți Tessa și Hardin. Pot ce doi, după ce au trecut prin atâtea, să se ierte unul pe celălalt și să își ia angajamentul suprem?

Așa cum ne-am obisnuit After este un carusel emoțional, pasional, intens și occidental.

Filmul cu siguranță trebuie văzut și trebuie văzut în cuplu.

Filmul AFTER / După tot ce s-a întâmplat intră de astăzi, 13 septembrie în cinematografe datorită celor de RoImage2000 și Prorom.