Zăpadă de August – O Călătorie de Dragoste și Emoție pe Ecranele din România

Cu toții așteptăm cu nerăbdare momentul când putem părăsi lumea noastră și ne putem pierde în poveștile fascinante ale cinematografiei. În acest sens, avem o veste excelentă pentru cinefili: “Zăpadă de August” a ajuns în cinematografele din România! Cu un total de 25 de ecrane și în 12 orașe, acest film promite să fie o experiență cinematografică de neuitat. Hai să explorăm împreună ce face acest film atât de special și de ce ar trebui să nu-l ratezi.

Poveștea Fascinantă din Spatele Filmului

“Zăpadă de August” este un lungmetraj austriac ce marchează debutul regizorului Chris Raiber. Cu un distribuție impresionantă, printre care se numără Verena Altenberger și Thomas Prenn, filmul spune povestea neconvențională a lui Alexander și frumoasei Caro. O întâlnire întâmplătoare la metroul din Viena schimbă traseul imaginat al propriilor vieți. Alexander renunță la jurământul lui autoimpus de a nu se îndrăgosti, iar Caro își înfruntă cele mai mari frici. Ceea ce urmează este o călătorie dulce-amăruie, unde Caro îl împușcă de patru ori, iar Alexander transformă vara în iarnă. Este o poveste despre frici, promisiuni, curaj, frumusețe sufletească, speranță și riscuri asumate.

Criticii Adoră “Zăpadă de August”

Criticii de film au fost impresionați de acest lungmetraj austriac și nu s-au sfiit să își exprime admirația. “Ușor de savurat și impecabil în estetica sa,” spune Cinema Austriaco. Liternet adaugă: “Un film despre frici, promisiuni, candoare, asumare de riscuri, frumusețe sufletească, speranță și fulgi de păpădii.” Filmgenuss consideră că Verena Altenberger a oferit unul dintre cele mai impresionante roluri ale carierei sale, iar Ziarul Metropolis concluzionează că este un film în care “eroii sunt niște teribili visători, iar atunci când ei visează, o sală întreagă visează alături de ei.” Aceste cuvinte nu fac decât să ne îmbie să intrăm în universul “Zăpadă de August”.

Verena Altenberger – O Actriță cu O Inimă Mare

Pentru publicul din România, actrița Verena Altenberger are un mesaj special: “Îmi ador meseria, îmi oferă oportunitatea să cunosc atât de mulți oameni mișto, să ajung în atâtea locuri pe care altfel nu le-aș vedea, să dezbat subiecte incredibile și să aflu detalii inedite despre locurile unde filmele în care joc se lansează, așa cum aflu acum despre România. Dar dincolo de orice, ador să fiu actriță pentru că am șansa de a spune povești care să trezească emoții, care să facă oamenii să fie un pic mai buni, poate chiar să le schimbe viața. Cinematografia și iubirea sunt două din cele mai importante lucruri pentru mine. Așa că dacă vreți să-mi faceți o favoare, faceți două chestii: mergeți la cinema și uitați-vă la filme, și, mai presus de toate… dați iubirii o șansă. Riscați. Merită!”

Campania #GiveLoveAShot

Casa de distribuție August Film a pregătit o campanie specială numită #GiveLoveAShot pentru a aduce publicul mai aproape de universul creat de Alexander și Caro. Pe paginile oficiale de Instagram și Facebook ale August Film, veți găsi provocări și conținut special legat de film, care vă va ajuta să vă conectați cu poveștile și personajele din “Zăpadă de August”. Este o ocazie unică de a intra în dialog, de a vă asuma și de a exprima vulnerabilitatea în fața unei povești captivante.

Programul și Disponibilitatea Filmului

Din 1 septembrie, “Zăpadă de August” va putea fi vizionat în cinematografele din București, Alba Iulia, Bistrița, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Sfântu Gheorghe, Sibiu și Timișoara. Programul va fi actualizat în permanență pe pagina oficială a filmului, pe site-ul augustfilm.ro/zapada-de-august/. Nu ratați ocazia de a trăi această experiență cinematică unică!

Concluzie

“Zăpadă de August” promite să fie una dintre experiențele cinematografice de neuitat ale anului. Cu o poveste captivantă, interpretări impresionante și mesaje emoționante, acest film austriac va rămâne cu siguranță în mintea și inima spectatorilor. Așa că pregătiți-vă să vă pierdeți în această călătorie dulce-amăruie și să lăsați “Zăpadă de August” să vă inspire și să vă încălzească sufletul în cinematografele din România. Nu uitați să dați iubirii o șansă, așa cum ne îndeamnă Verena Altenberger, și să vă bucurați de magia filmului.