Salut, August Film. Bun găsit Zăpadă de August: O poveste de dragoste din inima Austriei

Cu ocazia zilei sale de naștere, Alexander (10 ani) îi promite bunicii lui că nu se va îndrăgosti niciodată, pentru a evita soarta tatălui său. În fiecare duminică, Alexander își vizitează tatăl, care locuiește într-un loc subteran, aproape de metroul din Viena. Acesta este începutul intrigant al filmului “Zăpadă de August”, un lungmetraj de debut semnat de regizorul Chris Raiber. Filmul aduce pe marele ecran povestea sensibilă și captivantă a unei călătorii dulce-amăruii, în care vara se transformă în iarnă și iubirea este explorată în toate nuanțele ei.

Povestea Fascinantă

“Zăpadă de August” prezintă povestea lui Alexander, un tânăr introvertit și fermecător, care preferă să picteze cu tuburi de spray în loc de pensule și lucrează într-un birou de obiecte pierdute la metroul din Viena. Jurământul său de a evita dragostea este pus la încercare atunci când întâlnește-o pe Caro, o femeie extrovertită și autentică care deține un mic magazin de pălării în același spațiu subteran.

Interpretat de Thomas Prenn, un talentat actor cu experiență pe marile scene internaționale, Alexander explorează întrebările despre riscuri, transformare și vulnerabilitate pe măsură ce legătura sa cu Caro (interpretată de Verena Altenberger) se adâncește. În ciuda promisiunilor de a nu se îndrăgosti, cei doi protagoniști încep o călătorie care schimbă viețile lor într-un mod imprevizibil.

Realism-Magic pe Ecran

Regizorul Chris Raiber aduce publicului o experiență cinematografică unică prin imbinarea subtilă dintre realism și magie. Filmul explorează conexiunile umane, promisiunile făcute și riscurile asumate în numele iubirii. Acesta creează o poveste în care vara și iarna devin metafore pentru schimbările profunde pe care dragostea le poate aduce în viața noastră.

Premiera în România

Pentru cinefilii din România, “Zăpadă de August” reprezintă un prilej special de a descoperi o poveste unică și emoționantă. Lungmetrajul de debut al regizorului Chris Raiber are avanpremiera în 21 de orașe din țară, în cinematografele rețelei Cinema City, miercuri, 30 august, la ora 19:30. Printre orașele în care publicul se poate bucura de această experiență cinematografică se numără București, Cluj, Timișoara, Iași, și multe altele. Filmul va putea fi vizionat în cinematografele din țară începând cu 1 septembrie.

Așteptări și Emoții

Chris Raiber, regizorul filmului, exprimă entuziasmul său cu privire la lansarea în România: “Sunt foarte încântat că filmul ajunge în România, că publicul de aici va avea șansa să cunoască această poveste sensibilă și vulnerabilă pe care am scris-o și regizat-o. Pentru mine este extrem de personală, a fost filmată în Viena, orașul în care am crescut și cu care am o conexiune extrem de puternică și reunește fragmente din propriile mele amintiri.”

Misiunea August Film

Distribuitorul de filme August Film, care aduce “Zăpadă de August” în România, are o misiune clară: să ofere publicului din țară acces la filme de calitate, care să creeze conexiuni puternice cu privire la experiența umană. “Zăpadă de August” se aliniază perfect cu această viziune, aducând o poveste emoționantă și autentică pe ecranele românești.

Pentru toți iubitorii de film din România, “Zăpadă de August” promite o călătorie emoționantă și autentică prin iubire și transformare. Cu o distribuție puternică și o poveste captivantă, acest film este un must-see în cinematografele din țară.

Pentru mai multe informații despre film și detalii despre programul de proiecții, puteți accesa site-ul oficial al producției sau urmări pagina de Facebook a August Film. Nu ratați șansa de a descoperi “Zăpadă de August” și de a vă lăsa captivați de această poveste de dragoste.