Serata sub Stele: Palace Garden @ Corina Sîrghi

Duminică, 27 august 2023, ora19:00, Palatul Bragadiru se pregătește să vibreze în ritmul dulce al muzicii sub cerul înstelat.

Indiferent de preferințele muzicale, acest concert are ceva pentru toată lumea. Corina Sîrghi, o artistă cu o voce fermecătoare și versatilă, ne va ghida printr-o călătorie muzicală care traversează genurile, culturile și timpurile. Cântece binecunoscute și melodii mai puțin familiare vor fi interpretate cu pasiune și talent, transformând această seară într-o adevărată incursiune în universul sonor.

Pe lângă repertoriul său bogat de cântece românești, Corina va aduce în fața publicului și comori muzicale italienești și poate chiar câteva perle englezești. Cu un pic de folclor și o doză de jazz, concertul va fi o călătorie muzicală ce nu se limitează la un anumit gen. Aceasta este magia muzicii – capacitatea de a ne aduce împreună în jurul unor sunete care nu au granițe.

Această seară promite nu doar o experiență auditivă deosebită, ci și o incursiune într-o atmosferă nostalgică, cu vocile lui Corina Sîrghi care ne vor aminti de zilele trecute, de momente de bucurie și melancolie. Este o ocazie perfectă de a te relaxa, de a savura un pahar de vin și de a împărtăși voie bună cu prietenii și cei dragi. Atmosfera de pe terasa Palatului Bragadiru, sub cerul înstelat, va adăuga un plus de farmec acestei seri.

Acest eveniment este deschis pentru toți iubitorii de muzică, indiferent de vârstă. Dacă vă doriți să creați amintiri frumoase și să vă bucurați de o seară plină de emoții muzicale, nu ezitați să vă alăturați nouă. Intrarea este liberă, dar pentru a vă asigura un loc la acest spectacol unic, vă rugăm să efectuați rezervările prin telefon la numărul: 0771 463 688.

Locația: Teatrul Godot – terasa Palatului Bragadiru Adresă: Calea Rahovei Nr. 147-153, București

Închei cu un îndemn la a ne bucura de magia muzicii și a stelelor într-o seară de vară perfectă. Cu Corina Sîrghi ca ghid, suntem siguri că această serată sub stele va rămâne în inimile noastre mult timp după ce notele muzicale se vor stinge în noapte. Așteptăm cu nerăbdare să ne întâlnim acolo și să trăim împreună această experiență muzicală minunată!