KINOdiseea Open Air: Festivalul de Film pentru Toată Familia în Parcul Obor din București

Din 22 august până pe 3 septembrie, Bucureștiul va găzdui o sărbătoare cinematografică în aer liber: KINOdiseea Open Air, o etapă specială a Festivalului Internațional de Film pentru Publicul Tânăr. Evenimentul se va desfășura în Parcul Obor și promite să ofere famililor o experiență de neuitat. Iată ce trebuie să știi despre această ediție aniversară:

Filme pentru Toată Familia

KINOdiseea Open Air aduce în atenție un program impresionant de douăsprezece filme potrivite pentru toate vârstele. Printre acestea se numără “Motanul încălțat: Ultima dorință,” o animație ce urmărește aventurile îndrăznețului Motan încălțat. Alte filme precum “Babe – Cel mai curajos porc din lume” și “Povestea unui rechin” vor captiva publicul deopotrivă cu poveștile lor inedite.

Ateliere Creative și Educație Cinematografică

Pentru cei mici și creativi, KINOdiseea Open Air oferă ateliere de colorat, creație și reciclare creativă, educație cinematografică, baloane modelabile și pictură pe față. Aceste activități sunt o oportunitate excelentă pentru copii să-și dezvolte abilitățile artistice și să se distreze în timp ce învață.

Spectacole de Jonglerii și Magie

Distracția continuă cu spectacole de jonglerii și magie, care vor aduce zâmbete pe fețele celor mici și mari. Atmosfera magică a evenimentului va fi cu siguranță completată de aceste momente speciale.

Târg de Produse Handmade și Zonă Gastronomică

Nu putea lipsi un târg de produse handmade, unde vizitatorii pot găsi obiecte unicat și suveniruri deosebite. În plus, pentru a satisface pofta de delicatese, festivalul va include și o zonă gastronomică cu opțiuni variate.

Intrare Liberă

Un aspect remarcabil al acestui eveniment este că intrarea la toate activitățile din cadrul KINOdiseea Open Air este gratuită, făcându-l astfel accesibil pentru toată lumea.

Programul Festivalului

Festivalul începe la ora 20:00 cu proiecții de filme, iar selecția cuprinde titluri captivante precum “Cronicile din Narnia: Prințul Caspian” și “Cartea vieții.” Detalii complete despre programul evenimentului sunt disponibile pe site-ul oficial.

Despre KINOdiseea

KINOdiseea este cel mai mare festival de film pentru copii din Europa Centrală și Sud-Est și a atras peste 150.000 de participanți în cele 14 ediții anterioare. Festivalul reprezintă un angajament pentru promovarea culturii cinematografice în rândul tinerilor și a întregii familii.

Dacă dorești să petreci momente de bucurie alături de cei dragi într-un cadru cinematic unic, nu rata KINOdiseea Open Air în Parcul Obor din București. Aici, filmele devin povești și amintiri ce vor rămâne cu tine pentru totdeauna. Pentru detalii și actualizări, vizitează pagina de Facebook.

Evenimentul este organizat de Asociația Culturală Metropolis și co-finanțat de Primăria Sectorului 2. Mediatizarea este asigurată de parteneri media precum Radio Guerrilla, Itsy Bitsy, Zile și Nopți, IQads, și alții. Pentru mai multe informații despre filme și eveniment, accesează site-ul oficial KINOdiseea.