Serată Muzicală Sub Stele: Music Under The Stars @Marian Vasilescu – Eveniment la Teatrul Godot în data de 17 August 2023

În mijlocul unei veri pline de așteptări și promisiuni culturale, Teatrul Godot îți aduce ocazia perfectă să te bucuri de o seară magică în cadrul evenimentului special “Music Under The Stars @ Marian Vasilescu”. Cu un program bogat și variat pentru luna august, Teatrul Godot se mândrește să continue seria sa de evenimente captivante ce vor aduce bucurie și distracție publicului divers și pasionat de cultură.

În data de 17 august 2023, de la ora 19:00, pregătește-te să fii parte dintr-o experiență muzicală de excepție, într-un cadru cu totul special – grădina Palatului Bragadiru. Înconjurați de decorul idilic al acestui palat istoric, vei avea ocazia să te delectezi cu sunetele fermecătoare ale lui Marian Vasilescu, un talentat cântăreț cu o voce plină de emoție și timbru aparte, alături de care vor mai urca pe scenă Bianca P. și Tommy Sax.

mai multe detalii despre eveniment găsești aici

Acest eveniment unic în aer liber te va purta într-o călătorie muzicală ce îmbină armonios ritmurile și melodiile captivante cu atmosfera elegantă și sofisticată a grădinii Palatului Bragadiru.

Intrarea este liberă, așadar vino să te bucuri de acest spectacol într-un cadru fermecător.

Evenimentul are loc la Teatrul Godot, terasa Palatului Bragadiru, situată pe Calea Rahovei Nr. 147-153, București. Pentru a-ți rezerva locul la acest eveniment de neuitat, te rugăm să suni la numărul de telefon 0771 463 688. Iar pentru a fi curent cu toate evenimentele Teatrului Godot nu uita să le dai un like