Experimentează magia serilor de vară la Herăstrău Open Air – Proiecții de film în aer liber la Teatrul de Vară Herăstrău!

foto © Happy Cinema

Dragi prieteni ai filmului și ai serilor magice de vară, astăzi vă aduc o propunere captivantă ce vă va încânta simțurile și vă va purta într-o călătorie cinematică memorabilă. Vă îndemn să experimentați atmosfera unică a evenimentului “Herastrău Open Air”, proiecții de film în aer liber ce au loc la Teatrul de Vară Herăstrău. Aici, în mijlocul naturii, sub cerul înstelat, veți trăi senzații extraordinare și veți crea amintiri de neuitat alături de cei dragi.

Cei de la Happy Cinema ne aduc vara aceasta filme ca

Insidious: Ușa roșie – distribuția originală a francizei horror se întoarce pentru ultimul capitol din saga terifiantă a familiei Lambert. Pentru a-și înfrânge demonii odată pentru totdeauna, Josh (Patrick Wilson) și Dalton (Ty Simpkins), ajuns la facultate, trebuie să meargă mai adânc în “Lumea de dincolo” decât oricând, confruntându-se cu trecutul întunecat al familiei lor și cu o serie de demoni noi și înfricoșători care se ascund în spatele ușii roșii.

Misiune: Imposibilă – Răfuială mortală partea întâi – În această a șaptea parte din franciza Misiune: Imposibilă, Ethan Hunt (Tom Cruise) și echipa sa trebuie să localizeze o armă periculoasă înainte să ajungă în mâinile nepotrivite.

Barbie – Să trăiești în Barbie Land înseamnă să fii o ființă perfectă într-un mediu perfect. Asta dacă nu ai o criză existențială. Sau dacă nu cumva ești un Ken.

Oppenheimer – Povestea fizicianului J. Robert Oppenheimer și a rolului pe care l-a avut în dezvoltarea bombei atomice.

Mamamoo: My Con – Filmul – “1, 2, 3, Eoi!” Fiți alături de noua forță K-Pop, pe parcursul primului lor turneu mondial în filmul mult-așteptat Mamamoo: My Con The Movie.
Idols Solar, Moon Byul, Whee In și Hwa Sa vă invită într-o călătorie specială și palpitantă. Fiți martori ai spectacolelor, lasați-va invăluiți de vocile captivante și de mișcările dinamice, primiți poveștile lor personale și sincere, apoi trageți cu ochiul în culise. Începutul poveștii este și începutul turneului Mamamoo World Tour “My Con” – Seoul. Nu ratați această experiență memorabilă! Fenomenul muzical Mamamoo se trăiește doar pe marele ecran!

Pentru bilete si program intrați pe Happy Cinema și ne vedem la film !