Participă la DY GAMES – cea mai dinamică competiție de fitness din România

DY Nutrition susține pasiunea pentru sport și promovează un stil de viață sănătos bazat pe mișcare și alimentație echilibrată, prin organizarea uneia dintre cele mai mari competiții de fitness din România: DY Games.

Va fi o vară incendiară. Peste 500 de sportivi se vor întrece în DY Games.

Prin DY Games, DY Nutrition și-a propus un obiectiv îndrăzneț, acela de a aduce împreună cei mai buni sportivi din întreaga țară care să-și depășească propriile limite și să demonstreze tot ce pot în cursa pentru titlul de cel mai bun sportiv din orașele care sunt în etape și marele premiu care va fi înmânat personal de legendarul bodybuilder Dorian Yates, 6x Mr. Olympia.

Crezi că ești cel mai bun sportiv din orașul tău? Acum ai șansa să-ți testezi propriile limite!

Competiția se adresează în egală măsură sportivelor și sportivilor din întreaga țară și se vor defășura în două etape: etapa locală, unde au loc calificările pe orașe, și etapa națională. DY Games debutează la Constanța pe 30 iulie 2022.

Urmează Cluj – Napoca, București, Brașov, Timișoara și marea finală de la București.

Înscrierile pentru fiecare oraș în parte au început deja, iar cei care se simt pregătiți și doresc să participe se pot înscrie foarte ușor pe formularul disponibil pe site-ul dedicat competiției: www.dygames.ro

Dorian Yates, 6x Mr. Olympia vine în România pentru marea finală DY Games
Pe lângă premiile în valoare de peste 10.000 de euro, marea surpriză a acestei competiții o reprezintă prezența marelui sportiv Dorian Yates cel supranumit The Shadow de presa internațională și recunoscut la nivel mondial pentru performanța de a câștiga de 6 ori consecutiv mult râvnitul titlul de Mr. Olympia. Dorian Yates este un exemplu și o sursă de inspirație pentru mulți sportivi din întreaga lume și va fi o onoare să fie pe scenă alături de sportivii care se întrec în această competiție și să îi premieze personal. Prin organizarea acestei competiții, DY Nutrition își dorește să arate cât de important este sportul pentru un stil de viață sănătos și să inspire generațiile tinere prin puterea exemplului. Și în domeniul fitnessului se poate face performanță prin disciplină, determinare și pasiune.

Împreună susținem un stil de viață sănătos
DY Games este o competiție organizată de DY Nutrition, companie internațională din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, construită de către o echipă de specialiști în nutriție, bazată pe experiența de neegalat a legendarului câștigător a 6 titluri de Mr. Olympia, Dorian Yates.

Organizator: DY Nutrition România
Parteneri: Scandinavia Fitness School, Just Fit, Welness Solutions Inc., Toorx,
Robert Cercel – Intense Fitness, Fit Gym Constanța
Partener de hidratare: Dorna

Instituții partenere: Primăria Municipiului Constanța, Primăria și consiliul local Cluj-Napoca, Primăria Sectorului 4, Primăria Municipiului București, Primăria Municipiului Brașov, Primăria Municipiului Timișoara,
Parteneri media: PresaInBlugi.com, dinuradulucian.ro